Ontwikkeling

Ontwikkeling

Ontwikkel jezelf verder

Binnen Polvo is het mogelijk jezelf verder te ontwikkelen. Zo bieden we voor commerciƫle medewerkers bouwproducten de IMKO-vakopleidingen aan. Opleidingen zoals hang- en sluitwerk, gereedschap en bevestigingstechniek geven onze medewerkers meer kennis over het product, waardoor ze de klant beter kunnen helpen. We vinden het dan ook belangrijk dat onze medewerkers zichzelf blijven ontwikkelen.

De afdeling sales kan via Praktijkacademie Technische Groothandel (Pittig) een post-bachelor volgen om meer kennis te krijgen over sales.

Binnen het magazijn is het mogelijk om je reach- en heftruckcertificaat te behalen. Dan kun je jezelf ook eens op een andere manier dan te voet verplaatsen binnen het magazijn!

Het belangrijkste is dat we opleidingen-op-maat aanbieden. We kijken graag naar jouw ontwikkeling. Als je een specifieke opleiding nodig hebt om jezelf nog verder te kunnen ontwikkelen, kijken wij graag samen naar de mogelijkheden.

Onze medewerkers genieten naast bovenstaand ook van Goodhabitz, een online programma. Via Goodhabitz kunnen medewerkers diverse cursussen en trainingen volgen om zichzelf verder te ontwikkelen.

Polvo Stage/BBL

Bij Polvo vinden wij stagiaires belangrijk! Zij brengen frisse energie en kennis binnen onze organisatie, wat ons tot nieuwe inzichten kan brengen. Stagiaires binnen Polvo krijgen eigen taken en verantwoordelijkheden waardoor jij jezelf nog beter kan ontwikkelen.

Binnen het hoofdkantoor van Polvo in Zevenbergen hebben we ieder half jaar plek voor een hbo-stage. Denk hierbij aan een stage passend voor de opleidingen  Human Resource Management, ICT (Business IT & Management), Finance & Control en CommerciĆ«le economie. Voor MBO zijn in Zevenbergen mogelijkheden op het gebied van Logistiek medewerker, Bedrijfsadministrateur en Systeembeheerder/ ICT.

Tevens is er bij elke vestiging van Polvo de mogelijkheid om een BOL-stage te lopen, bijvoorbeeld voor de opleidingen Verkoopspecialist, Accountmanager, Commercieel Medewerker, en Vestigingsmanager Groothandel. Een groot gedeelte van onze vestiging zijn een erkend leerbedrijf. Ook het volgen van een BBL-traject behoort tot een van de mogelijkheden! Ons zusterbedrijf Isero heeft zelfs haar eigen BBL Isero college. Lees hier meer https://www.werkenbijisero.nl/ontwikkeling/leren-en-werken

Werken bij Polvo

Polvo is een BV van een 14-tal gerenommeerde ijzerwarenvakhandels met 52 vestigingen door heel Nederland. Daarnaast heeft Polvo een aantal specialismen waar onder:

  • PBM (Persoonlijke Beschermings Middelen)
  • TIFA (Timmerfabrieken)
  • GKL VT (Ventilatieroosters)
  • RED (Langer thuis wonen)
Maar wat is nu het verhaal achter die ijzerwarenvakhandels? Wij vertellen het je graag.

Bekijk onze vacatures
Contact

Tradeboulevard 5a
4761 RL Zevenbergen
Nederland

werken@polvobv.nl
088-765 1900

Naar contact