Polvo Bedrijfskleding en PBM Nederweert-15

Onze vakhandels

Dubson

Al meer dan een halve eeuw vaart bouw en industrie in Barendrecht en ruime omgeving blindelings op het ruime assortiment en het praktische advies van Dubson. Dubson levert machines, ijzerwaren, gereedschappen. Maar ook standaard binnendeuren met stalen kozijnen zoals de klanten dat graag zien: van de beste merken en ingebed in een sfeer van advisering en begeleiding. Op de goed bereikbare vestiging staat het vakkundig personeel vijf dagen per week vanaf 07.00 uur voor de klanten klaar. De webshop en bouw app zijn zeven dagen per week 24 uur per dag bereikbaar. Middels een eigen inlog komen de klanten in een gepersonaliseerde bestelomgeving terecht waar ook facturen, keuringsrapporten en eventueel openstaande prijsopgaves kunnen worden ingezien.

De Schakel

De Schakel in Huizen is een bijzondere vestiging van Polvo met een rijke historie en een sterke merknaam. Met Polvo wordt er een unieke combinatie geboden van de regionale kracht en herkenbaarheid van De Schakel, en met de geoliede back up van Polvo. Het zijn de trouwe klanten die hier elke dag van profiteren. Klanten van De Schakel worden supersnel beleverd vanuit het centrale Polvo magazijn in Moerdijk. Waar de klanten ook bouwen, door de digitalisering van de webshop en app wordt er de volgende dag aan klanten geleverd.

Zwaard

Zwaard is een groothandel gevestigd in het westen van het land. Het team van vijf man staat elke dag voor de klant klaar om te helpen met hun kennis en service gerichte instelling, De visie van Zwaard is om voor elke klant en voor elk probleem een oplossing te bieden en daardoor een goede relatie op te bouwen met een klant.

Kooning Schiphol

Op de unieke locatie Schiphol Airport heeft Kooning Schiphol bv al meer dan 45 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Naast het leveren van specifiek hang-sluitwerk voor Schiphol bedient Kooning Schiphol op en rond de luchthaven en “groot” Amsterdam zakelijke afnemers in diverse branches met alles wat verder nodig is voor Bouw, Industrie en facilitaire bedrijven. Tevens heeft Kooning Schiphol zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het leveren van werk- en uniformkleding voor “kleine” ondernemingen tot grote nationale- en internationale spelers. Daarnaast is Kooning Schiphol als een van de weinige bedrijven door de Schiphol Group geaccrediteerd als “erkend Leverancier”. Kooning Schiphol is daardoor geautoriseerd om hun eigen bedrijfsauto’s zelf te voorzien van een unieke zegel zodat ook het leveren achter de douane snel en zonder problemen geregeld wordt wat een enorme tijdwinst voor de afnemers van Kooning Schiphol oplevert.

Lekkerkerker

Lekkerkerker is dé specialist als je gereedschappen, hang- en sluitwerk, PBM en ijzerwaren zoekt. Voorzien van een praktisch gebruiksadvies om uw project maximaal te ondersteunen. ZZP’ers en bouwbedrijven kunnen terecht in de vestigingen in Utrecht, Wijk bij Duurstede, Houten en Amersfoort. De 25 medewerkers zijn vakkundig, tot in hun vingertoppen ervaren en weten precies welke oplossing een klant nodig heeft voor zijn specifieke klus.

van der Stad

Bijzonder is dat op élke vestiging van Van der Stad een speciaal op de klant in die regio afgestemd assortiment wordt aangeboden. Verder informeert Van der Stad de klanten proactief over wetswijzigingen die voor hen van belang zijn. Van der Stad staat bekend om vakkennis en het immense assortiment van meer dan 40.000 artikelen dat vanuit ons centrale Polvo magazijn in Moerdijk, mits op voorraad, binnen 24 uur wordt geleverd, waar ook in Nederland. De 24-uurs levering aan onze klanten, zoals ZZP’ers maar ook aan aannemers, scheelt enorm veel haalbewegingen. Vooral voor grotere aannemers wordt dit steeds meer een issue en Van der Stad heeft daar dé oplossing voor.

van Enckevort

van Enckevort is een groothandel in het zuidelijk werkgebied van Polvo. Van Enckevort zit met 11 vestigingen in oostelijk Brabant en Limburg. De aansturing van deze vestigingen vindt plaats vanuit de hoofdvestiging in Venlo. Hier zitten ook de diverse specialisme zoals projecten, timmerfabrieken, glasverwerkers, interieurbouw en E-techniek. Met het complete team van 95 man zijn wij dagelijks bezig om onze klanten en potentiele klanten te voorzien van kennis en kunde. Verder willen we de voorraad zo dicht mogelijk bij onze klanten hebben zodat zij snel over hun materialen kunnen beschikken. Onze visie is om bij onze klanten de focus te gaan leggen op langdurige relaties die zijn gebaseerd op vergaande samenwerking en wederzijds vertrouwen.

Holtgrefe

Holtgrefe heeft haar hoofdvestiging in Waalwijk met nevenvestigingen in Oosterhout, den Bosch en Veghel. Holtgrefe bedient van oudsher aan de grote aannemers, ZZP’ers, klusbedrijven tot en met middelgrote bouwbedrijven. Bij Holtgrefe grijpen ze letterlijk nooit mis. Van Kramerijen en hang- en sluitwerk tot en met gereedschap, ladders, bevestigingsmaterialen, elektra en meer.

Leys

IJzerwarenvakhandel Leys is gevestigd in Roosendaal en telt maar liefst tien vestigingen in Zeeland, Brabant en Zuid Holland. Leys is in deze regio’s een bekende naam door onze vestigingen in Roosendaal, Bergen op Zoom, Steenbergen, Breda, Gouda, Middelburg, Etten Leur Tilburg, Moerdijk en Terneuzen.
Kwaliteit, aandacht voor de klant en vooral een uitstekend toepasbaar advies kenmerken Leys ongeacht in welke vestiging je als klant komt of met welke buitendienstmedewerker je contact hebt. Van het assortiment van ruim 30.000 artikelen, dat zowel in de breedte als in de diepte goed is samengesteld, wordt ruim 98% van de voorraadartikelen binnen 24 uur geleverd. Vooral met het huismerk Noxxa maakt Leys het onderscheid!

Van den Ham

Van den Ham maakt sinds 2014 onderdeel uit van Polvo en heeft 2 vestigingen in Nijkerk en Zeewolde. Luisteren naar de klant en het probleem uitfilteren, dat is wat Van den Ham kan en doet. Van den Ham inventariseert altijd eerst wie ze als klant hebben. Op basis daarvan wordt een geheel gericht advies gegeven. Van de meest nieuwe gereedschappen, hang- en sluitwerk tot aan Bedrijfskleding en Persoonlijke Beschermingsmiddelen. Van den Ham is dé partner voor bouw en industrie.

Hendriks

Piet Hendriks begon ruim 60 jaar geleden de zaak aan de Sint Janstraat in Uden. Zijn zoon Paul nam het van hem over en hij bouwde later een nieuwe grote winkel aan de Liessentstraat in Uden. In 2016, dus vrij recent, nam Polvo Hendriks voor bouw & industrie over met vestigingen in Uden en Best. Hendriks blijft onder eigen naam en in dezelfde structuur actief in hun regio. Hendriks is een begrip in de regio Uden. Het is behalve een groothandel in materialen voor bouw en industrie bijvoorbeeld ook gespecialiseerd in het maken van elektronische autosleutels. Een zeer bijzonder specialisme is de verkoop van gas en alle aanverwante artikelen.

Kruyt

Kruyt is al sinds 1890 een begrip in Leiden en omstreken. Nu ruim 130 jaar laten, telt het ondernemende Kruyt zes vestigingen in het westen van Nederland. Deze vestigingen zijn te vinden in Zoeterwoude, Bergschenhoek, Hoofddorp, Leiderdorp, Noordwijkerhout en Wassenaar.Met vakkundig en goed geschoolde medewerkers levert Kruyt deskundige kennis aan de klant. Mensen die graag klussen, vinden het heerlijk om bij Kruyt te komen snuffelen. In de vestigingen zijn altijd veel nieuwe en vooral ook innovatieve producten in huis.

van den Anker

Kom langs bij van den Anker in Katwijk en vind werkelijk al het benodigde bouwmateriaal voor uw klus. Of het nu zware machines zijn, handgereedschappen, elektra, hang- en sluitwerk, ijzerwaren of huishoudelijke producten, we hebben het allemaal!

Werken bij Polvo

Polvo is een BV van een 14-tal gerenommeerde ijzerwarenvakhandels met 52 vestigingen door heel Nederland. Daarnaast heeft Polvo een aantal specialismen waar onder:

  • PBM (Persoonlijke Beschermings Middelen)
  • TIFA (Timmerfabrieken)
  • GKL VT (Ventilatieroosters)
  • RED (Langer thuis wonen)
Maar wat is nu het verhaal achter die ijzerwarenvakhandels? Wij vertellen het je graag.

Bekijk onze vacatures
Contact

Tradeboulevard 5a
4761 RL Zevenbergen
Nederland

werken@polvobv.nl
088-765 1900

Naar contact