Onze Mensen

Martin van Dam - Commercieel medewerker bouwproducten

Martin van Dam werkt al sinds november 1999 bij Polvo. Hij heeft al op diverse vestigingen van Leys gewerkt. Momenteel werkt hij als commercieel medewerker in de winkel Leys Zevenbergen. Als commercieel medewerker bouwproducten is Martin het aanspreekpunt van de klant en zorgt hij dat de klanten de juiste hulp krijgen bij hun zoektocht naar het desbetreffende product.

Hoe ben je bij Polvo beland?
Via een vriendin. Die hoorde dat ik ander werk zocht. Ik ben toen begonnen in het magazijn van Leys Roosendaal.

Was je al bekend met de groothandel voor de bouw?
Ja. Ik heb voorheen al jaren in een doe-het-zelf zaak gewerkt, een soort winkel voor de hobbyist. Hierbij verkocht ik diverse producten die de hobbyist gebruikt om bijvoorbeeld een huis te verbouwen.

Hoe ziet jouw loopbaan binnen Polvo eruit?
Ik ben ooit begonnen als orderpicker. Al gauw ben ik doorgestroomd als voorman goederenontvangst in Roosendaal. Na zo’n zes jaar in het magazijn te hebben gewerkt wilde ik graag weer achter de balie werken. Deze kans werd me geboden en ik ben toen achter de balie gaan werken in Roosendaal. Verder heb ik ook in de winkels in Bergen op Zoom en Steenbergen gestaan. Nu werk ik inmiddels drie jaar in de vestiging Leys Zevenbergen.

Welke opleiding(en) heb je gevolgd?
Ik heb vroeger op de LTS (Lagere Technische School) gezeten. Binnen Polvo heb ik nog een aantal opleidingen gevolgd die aansluiten bij mijn werkzaamheden als commercieel medewerker bouwproducten. Dit zijn vakopleidingen van IMKO, zoals basisopleiding hang- en sluitwerk, gereedschap, en bevestigingstechniek. Hierin ben ik dan ook gespecialiseerd.

Hoe omschrijf je de werksfeer?
De werksfeer is echt goed. Optimaal gezellig. Anders zou ik hier ook geen 20 jaar werken haha. Het voelt echt als een warm bad.

Wat vind je het allerleukste aan je werk?
De afwisseling. Zo ben je bezig met de indeling van de vakken, en dan ben je weer met klanten bezig of een offerte aan het opmaken. Zeker ook het praatje met de klanten. Heel veel klanten kennen we persoonlijk, het praatje gaat dan ook niet altijd alleen maar over gereedschap, maar bijvoorbeeld over de voetbaluitslagen van het weekend. En uiteraard het vinden van het juiste product voor de klant. Dat is de reden dat veel klanten ons weten te vinden.

Welke boodschap zou je een nieuwe collega willen meegeven?
Blijf jezelf en ga niet te geforceerd aan het werk.

Werken bij Polvo

Polvo is een BV van een 14-tal gerenommeerde ijzerwarenvakhandels met 52 vestigingen door heel Nederland. Daarnaast heeft Polvo een aantal specialismen waar onder:

  • PBM (Persoonlijke Beschermings Middelen)
  • TIFA (Timmerfabrieken)
  • GKL VT (Ventilatieroosters)
  • RED (Langer thuis wonen)
Maar wat is nu het verhaal achter die ijzerwarenvakhandels? Wij vertellen het je graag.

Bekijk onze vacatures
Contact

Tradeboulevard 5a
4761 RL Zevenbergen
Nederland

werken@polvobv.nl
088-765 1900

Naar contact