Over ons

Over ons

Aangenaam kennis te maken, wij zijn Polvo!

Wij zijn dus Polvo, een samenwerking van 14-tal ijzerwarenvakhandels met in totaal 52 vestigingen door Nederland. Polvo is de bouwmarkt voor (bouw)professionals.

Wij zijn specialist als je het hebt over gereedschappen, hang- en sluitwerk, persoonlijke beschermingsmiddelen en ijzerwaren. Wij doen er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen in hun behoeften.

Met een breed assortiment hebben we in deze vestigingen altijd een prima grijp-voorraad klaar liggen voor klanten die direct geholpen willen worden.

Onze kernwaardes zijn:

 1. Sociaal
  Binnen Polvo werken we samen met een oprechte glimlach en gaan we rechtvaardig met elkaar om.
 2. Klantgericht
  We hebben altijd aandacht voor onze klant, we zijn behulpzaam en met veel vakkennis voorzien we onze klanten graag van goed advies.
 3. Betrouwbaar
  Onze klanten kunnen bouwen op onze kwaliteit en kennis en als wij een afspraak maken, dan komen wij deze altijd na.

Fijne en veilige werkomgeving

Bij Polvo wensen wij iedereen een fijne en veilige werkomgeving toe en doen wij ons best om dat ook te borgen. Zie je iets waarvan je denkt dat het onethisch of onveilig is, dan willen wij dat graag weten. Je kunt dit altijd melden bij Management of Directie van Polvo.

Specialisatie

Naast de gerenommeerde ijzerwarenvakhandels zijn er binnen Polvo ook een aantal specialisaties. Zo hebben we binnen Polvo het TiFateam, voor timmerwerk op maat. En RED biedt oplossingen om ouderen langer te kunnen laten thuiswonen en hebben we een divisie gericht op Bedrijfskleding en PBM’s. Maak op https://www.polvobv.nl/nl-nl/specialisaties kennis met onze specialisaties binnen Polvo.

Werken bij Polvo

Polvo is een BV van een 14-tal gerenommeerde ijzerwarenvakhandels met 52 vestigingen door heel Nederland. Daarnaast heeft Polvo een aantal specialismen waar onder:

 • PBM (Persoonlijke Beschermings Middelen)
 • TIFA (Timmerfabrieken)
 • GKL VT (Ventilatieroosters)
 • RED (Langer thuis wonen)
Maar wat is nu het verhaal achter die ijzerwarenvakhandels? Wij vertellen het je graag.

Bekijk onze vacatures
Contact

Tradeboulevard 5a
4761 RL Zevenbergen
Nederland

werken@polvobv.nl
088-765 1900

Naar contact